Tekst 1

In 3 maanden eindelijk dat fotografiebedrijf van de grond krijgen en meer doen met je passie.
We're going pro!

Jessica Groenewegen fotografie coaching webshop templates feedback review workflow fotograaf

Dè online training voor startende fotografen

Jouw passie is fotograferen,
dat is duidelijk!

En die passie gaat zo ver, dat je zelfs al nadenkt over het starten van jouw eigen fotografiebedrijf. Of misschien ben je die zelfs al net begonnen. Heel tof, je gaat je droom achterna!

Maar echt doorpakken lukt niet...

Je voelt misschien dat je niet goed weet waar te beginnen. Welke stap moet ik eerst zetten, welke stap geeft me de meeste groei? Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer waardoor het realiseren van dat fotografiebedrijf verder weg lijkt dan ooit… 🫣

Stel je eens voor:

✓ Eindelijk nu echt beginnen met het starten van jouw fotografiebedrijf. Geen twijfels meer en klaar met uitstellen! 
✓ Geen ellendig lange Google-sessies om te zoeken naar de volgende stap. 
✓ Je hebt helderheid in wat echt belangrijk is op dit moment en wat je nog even kunt laten liggen.
✓ Je kunt (naast je parttime baan) je creatieve ei kwijt in jouw eigen bedrijf en je vindt echt plezier in wat je doet.
✓ Je weet waar je voor staat, wie jij bent, waar jij gelukkig van wordt.
✓ Je ziet je bedrijf tot leven komen op een tempo dat bij jou past.
✓ Je kunt je passie nu echt gaan volgen en starten met hetgeen dat je echt blij maakt: fotograferen van/voor andere mensen!

Hoe klinkt dit?

Durf jij die eerste belangrijke stap te zetten? Durf jij te kiezen en te besluiten dat je nu echt gaat beginnen met het opzetten van dit bedrijf? JA? Dan ligt de volgende stap voor het oprapen👇️

Jessica Groenewegen fotografie coaching webshop templates feedback review workflow fotograaf

GOING PRO is dè DIY online training voor startende fotografen.

De online training helpt je door die uitdagende maar ook belangrijke eerste fase van het opstarten van jouw bedrijf heen. 

Je duikt met de training in de fundering van je bedrijf. Stap voor stap pak je de onderwerpen op die belangrijk zijn voor deze eerste fase. Op die manier zorg je voor de benodigde basis die een bedrijf moet hebben om vanuit daar verder door te groeien. 

12 MODULES | 45 LESSEN

De 12 modules brengen je langs alle facetten van het starten van jouw fotografiebedrijf. Geen lessen over de technische kant van fotograferen maar echt over het ondernemen als fotograaf, het neerzetten van een aantrekkelijk aanbod en vinden van de juiste klanten met behulp van passende marketingstrategieen.

 

De online training bevat de volgende modules:

 

module 1: WIE BEN JIJ?

We onderzoeken wie jij bent, waar je voor staat en waar je van droomt. Door jouw verhaal en ‘waarom’ concreet te maken vinden we jouw intrinsieke motivatie en kunnen we inzetten op ondernemen op jouw manier.

module 2: MINDSET IS ALLES

Grote kans dat je last hebt van veel belemmerende gedachten. En juist die houden je tegen om je doel te bereiken! We aan de slag met de meest krachtige tool die je al bezit: je mind. Want met de juiste mindset kun je de hele wereld aan!

module 3: EEN AANTREKKELIJK AANBOD

Op wie ga jij je richten en waarmee wil jij precies een verschil gaan maken. Wat ga je aanbieden, tegen welk tarief en voor welke klant? Door je duidelijk te positioneren trek je het snelst je ideale klant aan en claim je jouw plekje op de markt.

module 4: HELDERE DOELEN EN PLANNEN

Zonder duidelijke doelen en een realistische planning bereik je niets en wordt je droom nooit de realiteit. We maken concreet hoe je heldere doelen stelt en hoe je deze strategisch kunt plannen, monitoren en bijsturen wanneer nodig.

module 5: NEED-TO-HAVE OF NICE-TO-HAVE

Je wordt platgegooid met tools, programma’s, gadgets, apparatuur en investeringen die onmisbaar zouden zijn voor je bedrijf. Maar welke heb je in dit stadium écht nodig en welke kun je prima later aanschaffen of zelfs helemaal links laten liggen?

module 6: ADMINISTRATIE: NIET LEUK, WEL NODIG

Tja, je ontkomt er niet aan: de administratie. Om het enge en onbekende er af te halen neem ik je mee in de basiskennis die je moet hebben op het gebied van de KVK, de belastingdienst en verzekeringen.

module 7: JEZELF ONDERSCHEIDEN

Ik geloof ontzettend in de kracht van jou als individu. Die kracht gaan we naar boven halen zodat we die kunnen inzetten om jouw ideale klanten aan te trekken.

module 8: LAAT JE WEBSITE VOOR JE WERKEN

Je website is je etalage waarmee je klanten binnenhaalt. Daarom is het wel zo handig als je je website op de juiste manier inricht zodat hij bezoekers verandert in klanten.

module 9: SUCCES OP INSTAGRAM

Instagram is het nr. 1 social media kanaal voor fotografen. Met behulp van mijn tips & tricks kun je zonder frustratie Instagram gebruiken als succesvol marketingkanaal.

module 10: OMGAAN MET KLANTEN

Hoe ga je het beste met klanten om? Een logische workflow en heldere communicatie zorgen voor klanten die weten wat ze kunnen verwachten. Je krijgt de beste tips en tricks op het gebied van communicatie, ik neem je mee in mijn workflow en laat je zien hoe je waardevolle reviews verzameld.

module 11: CREËER JE EIGEN FANBASE

Zet in op klantbeleving en maak van je klanten echte fans! Zo creëer je super blije klanten die andere klanten voor je binnenbrengen. We behandelen verschillende manieren om dat voor elkaar te krijgen.

module 12: KEEP ON GOING

Je gaat lekker maar hoe houdt je dat op de lange termijn vol? Waar vind je accountability en op welke manier kun je jezelf en je bedrijf helpen ontwikkelen? Dat nemen we allemaal door in de laatste module.

STEL JEZELF DE VRAAG: Hoe lang blijf ik het opzetten van mijn fotografiebedrijf nog uitstellen?

Ik ben Jessica en ging van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Ik begon ooit ook met diezelfde droom die jij nu hebt. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. In 2015 zette ik de eerste stap en dook in de wereld van het ondernemerschap. Ik begon mijn fotografiebedrijf naast mijn baan in loondienst.

Het wiel uitvinden was in het begin een vaste bezigheid. Hoe zet ik een bedrijf op en hoe zorg ik dat ik groei. Het kostte veel tijd maar ik vond het leuk. Mijn baan gaf me op financieel gebied de tijd om rustig dingen uit te vinden. Echter, diezelfde baan zorgde ook voor vertraging in het realiseren van mijn droom. Ik moest mijn tijd en aandacht verdelen en ik nam dus genoegen met het feit dat ik er wat langer over deed om mijn doel te bereiken.

Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik wilde fulltime ondernemer worden! Na 13 leerzame jaren op kantoor tijd sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong in het diepe.

Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle fotografiebedrijf.

Alle gezette stappen, ervaringen en verzamelde informatie die ik in de afgelopen 10 jaar opdeed geef ik met ontzettend veel liefde door. Ik bundelde ze in deze training zodat jij ook die stap kunt zetten richting jouw droom. Ik gun jou ook het plezier en de vrijheid van het ondernemen en ik weet dat je het kunt bereiken!

Deze toppers gingen je voor

De grootste eyeopener voor mij was MINDSET… Hij komt als rode draad door het gehele programma heen en is zo ontzettend belangrijk. 

Ik ben zelf altijd positief vind ik zelf en dat hoor ik om mij heen, maar binnen het opstarten van mijn bedrijf, mijn groei naar fotograaf worden kom ik zoveel nieuwe uitdagingen tegen waardoor ik voortdurend tegen mijn mindset aanloop.

Het programma wat Jessica heeft neergezet is meer dan volledig. Wanneer je klaar bent met een module en denkt “ohja hoe zou het zitten met….”, komt het volgende onderwerp al en dat is nou net waar ik meer over wilde weten. 

De handvatten die Jessica mij gaf voelen als heel prettig, makkelijk op te pakken en vol met tips en praktische zaken.

 

Ciska Soeteman – BySis Fotografie

Al zolang heb ik de wens om professioneel iets met fotografie te gaan doen. Maar ja, die eeuwige perfectionist in mij, die saboteerde mij steeds om stappen te zetten. Tijdens het lopen luister ik altijd graag naar je podcast. Je kunt dingen altijd zo lekker nuchter en helder omschrijven. Iets ingewikkelds lijkt dan ineens een stuk behapbaarder.

De training heeft mij veel inzichten gegeven zoals mindset, wat een grote rol die speelt, maar ook handige tips m.b.t prijsbepaling, kernwaarden bepalen en hoe belangrijk die zijn voor de keuzes die je maakt.

Je legt alles heel rustig en duidelijk uit. De concrete opdrachten die je meegeeft zorgen er voor dat je aan het einde van de training een hele concrete overzichtelijke actie lijst hebt waarmee je aan de slag kunt. En als perfectionist en control freak hou ik van lijstjes en overzicht 😉

Barbara Kempeneers – Barbara Kempeneers Fotografie

Zonder actie
geen verandering

Wat kies jij?

Je besluit om nu te beginnen met het opzetten van dat fotografiebedrijf 
OF
Je durft de stap niet te zetten en schuift je droom vooruit.

 

Misschien twijfel je teveel en bij twijfel heb ik één advies: niet doen. Die twijfel geeft namelijk aan dat je het nog niet 100% voelt. Je bent nog niet 100% bezeten door de passie van het hebben van een eigen fotografiebedrijf. En dat geeft niet. Dat komt nog wel, of niet, dat is echt oké.

Besef wel dat je zonder actie geen verandering kunt verwachten.

Start nu en ontvang het volgende:

✓ Online DIY training die je op eigen tempo volgt

12 modules met 45 lessen vol praktische informatie die je nodig hebt voor een stevige fundering van jouw fotografiebedrijf

✓ Met digitaal werkboek inclusief opdrachten

✓ Aanvullende podcastafleveringen voor een extra boost inspiratie

Ongelimiteerd toegang tot al het materiaal + updates!

⚡️ BONUS: 2 weken coaching via de berichtenapp Voxer t.w.v. €225

Investering

€375

Excl 21% btw.

of

3 x €125

Drie maand termijnen / Excl 21% btw. 


GOING PRO is beschikbaar vanaf 26 april 2024

Met de training:

bespaar jij jezelf enoooooorm veel tijd! Wat als je alles zelf moet uitzoeken? De training bespaart je eindeloos zoeken op internet.
heb je eindelijk duidelijke focus: de training laat je richten op de basis waardoor je andere overbodige onderwerpen kunt laten liggen.
zorg je voor een ontzettendsterke en heldere fundering van jouw bedrijf waar vanuit jij verder kunt groeien.
maak je heldere en realistische doelen en plannen waar je strategisch naartoe werkt
werk je toe naar die benodigde mindsetshift zodat jij jezelf nooit meer in de weg zal zitten met belemmerende gedachten

webshop fotografen startend beginnend ebook templates cursus workshop online training jessica groenewegen fotoshoot

Veel gestelde vragen

* VOOR WIE IS DE TRAINING GEMAAKT?
GOING PRO is gemaakt voor iedereen die het uitstellen zat is en van zijn/haar hobby een bedrijf wil maken. De training geeft je de meest noodzakelijke handvatten op ondernemersgebied om snel en effectief de basis te leggen voor jouw fotografiebedrijf zodat jij je bedrijf in de steigers hebt en eindelijk kunt focussen op je passie: fotograferen!

* VOOR WIE IS DE TRAINING NIET BEDOELD?
De training is NIET bedoeld voor iedereen die de stap richting een echt bedrijf niet durft te zetten, iedereen die de waarde van een investering in je bedrijf en jezelf niet inziet en iedereen die het juist leuk vindt om zelf het wiel uit te vinden. Wil je je hobby graag je hobby houden? Dan is de training ook niet voor jou. Dat geldt ook voor gevorderde fotografen met een goed lopend eigen fotografiebedrijf die al regelmatig betaalde shoots hebben. 

* HOE LANG DUURT DE TRAINING EN OP WELK TEMPO KAN IK HEM VOLGEN? 
De training volg je zelfstandig, het is een zogenaamde Do It Yourself (DIY) training. Bij je aanmelding en betaling krijg je direct toegang tot alle modules. Je hebt ongelimiteerd toegang tot de training en je kunt hem dus op jouw eigen tempo volgen. Zou ik er een periode aan moeten hangen dan geef ik per module 1 week, dus dan zou de training 12 weken duren en dan zou je in 3 maanden de basis van jouw fotografiebedrijf hebben staan.

* HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING? 
Je houdt levenslang toegang tot de training en alle updates die ik in de toekomst aan de training doe of aan de inhoud. Wel zo handig als je ooit eens wil terugkijken naar de behandelde informatie. 

* KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?
Zeker! Je hebt de mogelijkheid om in 3 maandtermijnen van €130 excl. btw te betalen. Klik daarvoor dan op de speciale knop voor betalingen in termijnen.

* IK BEN NOG NIET INGESCHREVEN BIJ DE KVK DUS MOET DE BTW NOG BETALEN. KAN IK DIE LATER TERUGKRIJGEN?
Als je door de belastingdienst als ondernemer beschouwd wordt (bijvoorbeeld na een inschrijving bij de KVK), kun je onder bepaalde voorwaarden de btw die je eerder hebt betaald als voorbelasting aftrekken in de aangifte omzetbelastingGa voor meer info naar de website van de belastingdienst.

* IK BEN MIJN BEDRIJF AL EERER GESTART, IS DE TRAINING OOK GESCHIKT VOOR MIJ?
Dat ligt geheel aan waar jij staat met je bedrijf. Ik raad je aan om de omschrijvingen van de modules goed te lezen en wanneer je voelt dat je die informatie nodig hebt voor de volgende stap, dan is de training ook geschikt voor jou. Twijfel je nog? We kunnen prima even bellen om te sparren. Stuur me snel een bericht via info@jessicagroenewegenfotografie.nl.

*  IK TWIJFEL NOG / IK HEB EEN ANDERE VRAAG
Wanneer je twijfelt kun je mij altijd een vrijblijvend berichtje sturen via Instagram of email zodat we samen kunnen kijken of dit de ideale training is voor jou. Ook kun al je andere vragen kun je aan me stellen. Voel je vrij!

Ready to start?

Investering

€375

Excl. 21% btw

of

3 x €125

Drie maand termijnen / Excl 21% btw. 


GOING PRO is beschikbaar vanaf 26 april 2024