Hi there!

Ik ben Jessica en ging van kantoormeisje naar een multi passionate momboss đŸ’Ș

Ik ben de trotse mama van drie kleine koters, vrouw van een gitarist en mijn fotocamera zorgt voor brood op de plank. Ik groeide uit van een kantoormeisje naar een trotse momboss.

Let's connect on the 'gram!

"Een bedrijf waar je oprecht blij van wordt. Dat is wat ik jou ontzettend gun!

DE reden om mijn passie en kennis door te geven

Ik ben Mama, Ondernemer, Fotograaf. Multi-passionate, Vrouw van, Bezige bij, Twijfelkont en Perfectionist.


Mijn verhaal begint als marketing specialist op kantoor, mijn eerste baan. Maar na 13 leerzame jaren was het hoog tijd om mijn droom te verwezenlijken: fulltime fotograferen! Het ondernemerschap riep en ik groeide uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle bedrijf waarin ik fotografeer, coach, blog en podcasts maak terwijl ik ook nog geniet van mijn gezin van 5.

Zeker in de eerste 5 jaar van mijn bedrijf heb ik mezelf behoorlijk in het diepe gegooid. Ik was aardig koppig en wilde alles zelf doen. Zelf meerdere malen het wiel uitvinden geeft me nu een enorm veel kennis op meerdere vlakken.  

Alle gezette stappen, ervaringen en verzamelde informatie die ik in de afgelopen 7 tot 10 jaar opdeed vind je terug in mijn online producten. Ik weet dat die volgende stap voor het oprapen ligt als wij samen aan de slag gaan! 

Let’s go!