Start Your Photo Business

Droom jij van je eigen fotografiebedrijf, maar zie
je door de bomen het bos niet meer en is de drempel om te starten te hoog?

Start your
photo business

Is de meest complete online videotraining voor beginnende fotografen met de belangrijkste handvatten op ondernemersgebied om snel en effectief de basis te leggen voor je fotografiebedrijf zodat jij kunt focussen op je passie zonder overwhelmed te raken.

Droom niet maar doe het

Onzekerheid, angst voor het onbekende, imposter syndrome. Enkele termen die veel beginnende fotografen maar al te goed herkennen.

Je hebt een droom om je eigen bedrijf te beginnen en mensen blij te maken met jouw fotografie, maar de drempel om écht te beginnen is hoog waardoor je je droom uitstelt.

Zonde! Er is plek voor iedere fotograaf dus ook voor jou!

Ik help je op weg door je stap voor stap mee te nemen in het opzetten van je fotografiebedrijf. Wat is écht belangrijk en wat kun je nog even laten liggen. Ik geef je de handvatten waarmee jij snel en efficiënt jouw bedrijf kunt opzetten zodat je niet het wiel zelf hoeft uit te vinden en binnen enkele maanden je droom binnen handbereik hebt.

Het is nu de tijd om te stoppen met dromen en te starten met doen!

Van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Ik begon ooit ook met diezelfde droom die jij nu hebt. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. In 2015 zette ik de eerste stap en dook in de wereld van het ondernemerschap. Ik begon Jessica Groenewegen Fotografie naast mijn baan in loondienst.

Het wiel uitvinden was in het begin een vaste bezigheid. Hoe zet ik een bedrijf op en hoe zorg ik dat ik groei. Het kostte veel tijd maar ik vond het leuk. Mijn baan gaf me op financieel gebied de tijd om rustig dingen uit te vinden. Echter, diezelfde baan zorgde ook voor vertraging in het realiseren van mijn droom. Ik moest mijn tijd en aandacht verdelen en ik nam dus genoegen met het feit dat ik er wat langer over deed om mijn doel te bereiken.

Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik wilde fulltime ondernemer worden! Na 13 leerzame jaren op kantoor tijd sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong in het diepe. Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle fotografiebedijf.

Alle gezette stappen, ervaringen en verzamelde informatie die ik in de afgelopen 6 jaar opdeed geef ik met ontzettend veel liefde door. Ik bundelde ze in deze training zodat jij ook die stap kunt zetten richting jouw droom. Ik gun jou ook het plezier en de vrijheid van het ondernemen en ik weet dat je het kunt bereiken!

Start your
photo business

Herkenbaar?

Je vindt plezier en passie in fotograferen en wilt er je werk van maken >> maar je gelooft dat er geen plek voor jou is in die verzadigde markt van fotografen

Je wilt graag gaan ondernemen maar hebt geen ervaring…. >> je stelt het dus nog maar even uit

Je vindt het maar gedoe: het inschrijven bij de KVK, administratie en alle andere ingewikkelde dingen… >> het houdt je tegen om je droom te realiseren

Er zijn zoveel onderwerpen die je moet aanpakken dat je door de bomen het bos niet meer ziet… >> het schrikt je af

Na deze training:

Heb je ontzettend veel kostbare tijd gewonnen doordat ik de belangrijkste onderwerpen al voor je heb uitgezocht en uitgewerkt.

Heb je ontzettend veel kostbare tijd gewonnen doordat ik de belangrijkste onderwerpen al voor je heb uitgezocht en uitgewerkt.

Heb je ontzettend veel kostbare tijd gewonnen doordat ik de belangrijkste onderwerpen al voor je heb uitgezocht en uitgewerkt.

Heb je ontzettend veel kostbare tijd gewonnen doordat ik de belangrijkste onderwerpen al voor je heb uitgezocht en uitgewerkt.

Review

INHOUD

Part 1: De Fundering

Module 1: Jij & je bedrijf

Les 1 Let’s get started!
Les 2 Je kernwaarden, je missie en je ideale klant
Les 3 Bepaal je aanbod
Les 4 Bepaal je tarieven

Module 2: Need-to-have of Nice-to-have?

Les 1 Website en logo
Les 2 Apparatuur
Les 3 Tools en programma’s
Les 4 Educatie en overige investeringen

Module 3: Administratie: niet leuk, wel nodig

Les 1 Inschrijven bij de KVK
Les 2 Belastingdienst
Les 3 Verzekeringen
Les 4 Overige administratie

Module 4: Doelen en plannen

Les 1 Jouw definitie van succes
Les 2 Weten is meten
Les 3 Strategisch plannen
Les 4 Timemanagement

Module 5: Mindset

Les 1 No pressure
Les 2 Een must: leer los te laten
Les 3 Focus op jezelf, niet op anderen
Les 4 Geen plek voor onzekerheid
Les 5 The Magic of Thinking BIG
Les 6 De juiste money mindset

Part 2: Here I am!

Module 1: Branding

Les 1 Je eigen stijl en stem vinden
Les 2 Content creëren
Les 3 Huisstijl / visuele identiteit
Les 4 Consistentie

Module 2: Marketing

Les 1 Social media
Les 2 Know-Like-Trust
Les 3 Zichtbaar zijn, opvallen en jezelf laten zien
Les 4 Indirecte marketing vs directe marketing
Les 5 Welke strategie past bij mij

Module 3: Workflow

Les 1 Creëer een ideale workflow
Les 2 Communicatie met de klant
Les 3 Verwachtingen managen
Les 4 Meekijken met mijn workflow

Module 4: Verkopen

Les 1 De kracht van authenticiteit
Les 2 Verkopen met plezier
Les 3 Klantbeleving
Les 4 Omgaan met klachten of lastige klanten

Module 5: Website

Les 1 De belangrijkste pagina’s
Les 2 Google is je vriend
Les 3 Do’s & Don’ts
Les 4 Portfolio

Module 6: Keep on going

Les 1 Accountability
Les 2 Blijven groeien / ontwikkelen
Les 3 Netwerken / meetings

Dit is allemaal voor jou:

  • Alle facetten van het opzetten van een fotografiebedrijf behandeld in 11 modules met in totaal 46 videolessen (met maar liefst 10+ uur aan materiaal) waarin ik je vol enthousiasme meeneem in hetgeen dat écht belangrijk is.
  • Elke module komt met een digitaal werkboek met waardevolle opdrachten waardoor je direct actie onderneemt en zo concrete stappen zet richting jouw droombedrijf.
  • De training wordt in één keer vrijgegeven maar mijn advies is om 1 module per week te volgen. Daarmee is de gemiddelde duur van de training 11 weken. Liever een ander tempo of volgorde? Dat kan dus ook prima!
  • Je hebt levenslang toegang tot de training + de updates. Zo kun je altijd nog eens terug naar een bepaald onderwerp wanneer dat nodig is.
  • Samen bereik je meer! Je krijgt gratis onbeperkt toegang tot mijn Start Your Photo Business – Facebookgroep waar je met je toekomstige business buddy kunt sparren. Altijd fijn!

 

Investering

775
Excl. 9% BTW
  •